Publicitat
Publicitat

Televisió

La gala dels Oscars va tenir gairebé 40 milions d'espectadors als EUA

La dada supera l'audiència de l'any passat i trenca una tendència a la baixa des del 2007

Més de 39 milions de ciutadans nord-americans van veure la cerimònia dels Oscars d'aquest diumenge, la qual cosa suposa un augment respecte al 2011, malgrat que alguns crítics van considerar que l'espectacle va ser passat de moda i que la guanyadora de l'estatueta a la millor pel·lícula, la cinta muda francesa 'The artist', havia estat vista per poca gent als Estats Units.

L'emissió televisiva, de més de tres hores, va tenir, de mitjana, 39,3 milions d'espectadors, segons les primeres xifres fetes públiques dilluns. La cadena ABC destaca que és l'audiència més elevada des del 2007, per davant dels 37,7 milions de l'any passat.

La gala dels Oscars és habitualment un dels esdeveniments televisius més vistos de l'any als Estats Units, però durant els darrers anys les xifres havien disminuït, especialment quan grans èxits de taquilla no estaven nominats als premis principals. En aquesta ocasió, però, la transmissió va trencar la tendència, i va aconseguir una audiència similar a la que va tenir la gala dels premis Grammy (39,9 milions d'espectadors als Estats Units).

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT