Publicitat
Publicitat

Els Otijocs ‘Trampa papú’ i ‘Sibèria blanca’, amb l’ARA

Aquest desembre l’ARA permet als seus lectors emportar-se a casa dos llibres d’Otijocs, del dibuixant català Picanyol, creador del famós Ot el Bruixot

Aquest desembre l’ARA permet als seus lectors emportar-se a casa dos llibres d’Otijocs, del dibuixant català Picanyol, creador del famós Ot el Bruixot. Per només sis euros, els dies 13 i 14 de desembre es podrà aconseguir amb el diari l’Otijoc Trampa papú, que porta els seus protagonistes -en Boris i la Noemí- a la selva. El cap de setmana següent, el del 20 i 21, el diari oferirà el llibre Sibèria blanca, que porta els aventurers fins a Rússia. Els Otijocs, editats per Barcelona Multimèdia des del 1994, combinen la figura d’Ot el Bruixot amb passatemps i altres tipus de jocs que estan indicats per fer treballar la ment de persones que tenen des de 5 fins a 99 anys. Les activitats que proposen els llibres pretenen entrenar la lògica, la memòria i la llengua, entre altres aspectes.

Els llibres, però, no només proposen els passatemps de les seves pàgines. Amb un codi que tenen al seu interior, es pot descarregar una aplicació -cada llibre, la seva- per poder gaudir de tot un nou món que s’afegeix als continguts editats en paper. De fet, l’apli permet als nens veure una pel·lícula de 20 minuts -amb jocs intercalats- que es pot escoltar en català oriental, occidental i balear. Els Otijocs són dels pocs jocs de l’App Store en català i que tenen una nena com a protagonista. Des del 1994 s’han editat en disquets, CD-ROM, DVD i, ara, en versió per a iPhone i iPad.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT