Publicitat
Publicitat

ARA

Oxigen per a l'euro, portada de l'ARA

L'acord Sarkozy-Merkel sobre el deute grec, que ha calmat els mercats, obre l'edició d'aquest dissabte. La sisena hora per als alumnes amb dificultats i una entrevista a Lluís Recoder són els altres temes destacats

El pacte segellat per Nicolas Sarkozy i Angela Merkel aquest divendres, que ha tranquil·litzat els mercats perquè ha quedat clar que només els bancs que ho vulguin hauran de participar en el rescat de Grècia, obre la portada d'aquest dissabte.

L'altre tema destacat a la primera plana és el nou capítol del serial sobre la sisena hora escolar: ensenyament imposa una sisena hora de reforç per als alumnes amb dificultats i també vol una atenció especial per als superdotats.

També té espai a la portada una entrevista al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. "El PP? És el que hi ha. Els altres ens han tancat les portes", argumenta en defensa del fet que els pressupostos per al 2011 tirin endavant gràcies als populars, que han votat amb CiU contra les esmenes a la totalitat.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT