Recull de portades
Mèdia 16/10/2011

"Per la derrota real d'ETA", diu el diari 'La Razón'

Les manifestacions del moviment dels 'indignats' arreu del món és el tema més recurrent a les portades

Ara
2 min
LaRazon_16

BarelonaLa Razón titula "Per la derrota real d'ETA" i dedica gairebé íntegrament la primera plana a unes grans mans blancs i als noms de les víctimes d'ETA. El diari també apunta que el "81,6 dels espanyols exigeix un final amb vencedors i vençuts".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Mundo titula en portada "El PP aconseguiria avui 196 escons i el PSOE, només 117", i apunta que la distància entre el PP i el PSOE s'amplia a només 35 dies del 20-N, segons els resultats de l'enquesta que l'empresa Sigma Dos ha realitzat per al diari. També El País El Paíspublica a la primera pàgina els resultats d'una enqueta que dóna la majoria absoluta al PP i augura l'enfonsament del PSOE. Però el tema principal de les portades és la jornada global de manifestacions d'ahir. El Mundo valora: "El 15-M ressorgeix pacíficament a Espanya i amb violència a Roma", El País diu "El moviment dels indignats reneix com una força global"; La Vanguardia titula "Indignació mundial"; El Periódico, "Indignats sense fronteres", i El Punt-Avui, "Indignació planetària", mentre que Público remarca que "La indignació trenca fronteres". El diari ABC també dedica la portada al 15-O i sobre una fotografia d'un jove que llança un extintor i un cotxe en flames remarca "Els indignats 'festegen' la seva protesta planetària".

Els diaris esportius parlen de les plàcides victòries del Barça i el Madrid a casa. El diari Sport titula "Un altre recital de Messi", el Mundo Deportivo qualifica de "Messinfonia" el bon partit de l'argentí i el diari El 9 també dedica la portada al davanter i parla de "Savis remeis". La premsa madrilenya, per la seva banda' destaca el hat trick del també argentí Gustavo Higuaín: Marca ho ressumeix amb "Triguaín" i el diari As amb "Pipita de oro".

stats