Recull de premsa
Mèdia 04/12/2011

"Si el PP és bel·ligerant amb el pacte fiscal, hem de votar que no a la investidura", diu Duran i Lleida a 'El Punt-Avui'

El portaveu de CiU assegura en una entrevista que es destaca a la portada del diari 'El Punt-Avui' que el vot del seu grup a Madrid no dependrà del "possible suport del PP al pressupost del 2012"

Ara
2 min
ElPunt_4

BarcelonaEl diari El Punt-Avui aposta en portada per les declaracions més destacades de l'entrevista a Josep Antoni Duran i Lleida que publica a les pàgines interiors. El portaveu de CiU al Congrés afirma que "si el PP és bel·ligerant amb el pacte fiscal, hem de votar que no a la investidura", i que "el vot a Madrid no tindrà res a veure amb el possible suport del PP al pressupost del 2012".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El País, per la seva banda, porta a la primera plana l'amenaça que Thierry, líder d'ETA, va fer a Jesús Eguiguren, el president dels socialistes bascos, en el transcurs d'unes converses secretes: "Si es trenca el procés, això serà Vietnam". El rotatiu madrileny mostra a la portada alguns dels documents que demostren l'existència del diàleg entre la banda i el partit socialista.

El protagonista d'El Mundo és Iñaki Urdangarin. El rotatiu madrileny titula la seva portada "El fiscal acusa Urdangarin d'evasió a paradisos fiscals" i explica que l'Institut Nóos va transferir entre els anys 2006 i 2007 almenys 650.000 euros a Belize.

La Vanguardia reflexiona sobre la influència germànica en la Unió Europea amb el titular "En mans d'Alemanya", i El Periódico exposa la "cara i la creu de l'aqüeducte festiu en plena crisi" i "la indústria alerta del cost del macropont".

La Razón dedica la portada a Mariano Rajoy i diu: "Espanya, llesta per a Europa", mentre que el diari Público explica sobre una bandera europea plena de símbols de l'euro que "el poder financer copa els llocs clau de la UE".

En la premsa esportiva hi ha consens sobre la importància dels partits jugats ahir per la proximitat del clàssic Barça-Madrid. Marca defineix el Reial Madrid com "una màquina" i el diari As situa els jugadors blancs "llançats cap al clàssic". El 9, però, creu que els que "estan a punt" són els blaugranes, i l'Sport titula: "Maneta d'avís al Madrid".

stats