Mèdia 31/07/2012

El PP anuncia el tancament imminent de la TV de Múrcia

El vicesecretari d'Organització i d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, diu a la Cope que la televisió autonòmica podria tancar "si no demà, demà passat"

Efe
2 min
El vicesecretari d'Organització del PP, Esteban González Pons, i l'alcaldesa de València, Rita Barberà / EFE

MadridEl vicesecretari d'Organització i d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, va assegurar a la Cope que la televisió de Múrcia podria tancar "si no demà, demà passat".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En una entrevista al programa 'La linterna', el dirigent popular va assegurar que "aquesta és la informació que ha aportat Luis Valcárcel [president de Múrcia] a la reunió d'avui", en referència a la reunió d'aquest dilluns entre els 'barons' territorials del PP i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

Per la seva banda, el director general de l'ens públic de Radiotelevisió de la Regió de Múrcia (RTRM), José Daniel Martín, ha dit a Efe que no li consta que hi hagi cap decisió presa sobre el futur de la televisió autonòmica La 7, "i menys encara que aquesta decisió passi pel tancament".

Martín ha insistit que no té constància del tancament de la cadena i ha subratllat: "El tancament seria una decisió política, i els que han de parlar són ells".

D'altra banda, altres fonts de la direcció de la cadena han assegurat a Efe que "la televisió no tancarà" i que així els ho han plantejat des del mateix govern autonòmic, arran de les paraules del dirigent del PP.

La televisió autonòmica de Múrcia, La 7, va començar a emetre en proves el 14 de abril del 2006, amb les retransmissions de la Setmana Santa de diversos municipis de la regió. El 23 d'octubre d'aquest any va començar a emetre les 24 hores del dia.

L'ens públic de la Radiotelevisió de la Regió de Múrcia (RTRM) està constituït per dues empreses públiques que gestionen la ràdio (Onda Regional de Múrcia) i la televisió autonòmica (Televisió Autonòmica de Múrcia SA).

stats