ARA
Mèdia 11/05/2011

El PSC trenca el consens català a Madrid, portada de l'ARA

La moció per reclamar el fons de competitivitat és rebutjada al Congrés pels vots dels socialistes i Rosa Díaz. Socialistes catalans com ara Ernest Maragall i Montserrat Tura critiquen la decisió

Redacció
1 min
portada 11 de maig

BarcelonaErnest Maragall i Montserrat Tura, els dos socialistes catalans que s'han mostrat crítics per la votació d'ahir al Congrés, obren la portada d'aquest dimecres, que destaca que el PSC trenca el consens català a Madrid en oposar-se a la moció que reclamava el fons de competitivitat. L'editorial, 'El PSC vota contra si mateix', també és destacat a la primera plana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre tema destacat a la portada són les oposicions de mestres, beneïdes per l'Estat per a Andalusia i vetades a Catalunya, que s'ha trobat amb un recurs del govern espanyol contra la convocatòria.

L'acusació del TPI contra Graddafi per crims contra la humanitat, el vídeo sorpresa presentat per l'advocat de Lluís Corominas en el cas Tous i els 30 anys de la mort de Bob Marley són altres temes de la primera plana.

Dels articles d'opinió, se'n destaquen tres: el de Toni Soler, la carta oberta d'Adolfo Pérez Esquivel a Obama –reproduït íntegrament a l'Ara.cat– i el de la periodista Irene Boada.

stats