BARCELONA
Mèdia 16/03/2011

El PSC manté la querella contra Vilaweb pel 'cas Vilaró' tot i l'oposició dels altres partits

ICV, soci del govern municipal de Barcelona, també ha votat perquè es retiri l'acusació

Auri Garcia
1 min

BarcelonaEl PSC tirarà endavant la querella de l'Ajuntament de Barcelona contra Vilaweb pel cas Vilaró, a pesar de l'oposició de la resta de partits del consistori. En una votació de la comissió de presidència celebrada avui, CIU, PP, ERC i ICV s'han posat d'acord per demanar que es retiri l'acusació contra el portal. Una votació poc habitual, ja que ICV, soci del govern municipal, s'ha aliniat amb els partits de l'oposició i ha deixat sol l'alcalde Hereu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Vilaweb va ser un dels mitjans que van qüestionar l'origen de les ferides del cap de la guàrdia urbana, Xavier Vilaró, durant els incidents del la nit de la final de l'Eurocopa. La versió oficial assegurava que Vilaró havia estat ferit per una pilota de goma disparada pels mossos d'esquadra, mentre que la informació de Vilaweb apuntava que el cap de la guàrdia urbana ni tan sols era a Barcelona aquella nit.

A banda de la querella contra els mitjans de comunicació que van publicar aquesta versió, també es va presentar una querella contra els mossos, per part del mateix Vilaró, que va ser arxivada per la jutgessa que investigava la causa. La decisió judicial anava en la línia d'un informe d'afers interns que també contradeia la versió de Vilaró, concloent que podia "no ajustar-se a la realitat".

stats