En marxa un operatiu contra els narcopisos a l'Eixample, i quatre claus més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats 

En marxa un operatiu per desmantellar dos narcopisos a l'Eixample

1.

En marxa un operatiu per desmantellar dos narcopisos a l'Eixample. Els Mossos han detectat que alguns traficants surten del Raval per la pressió policial. 

2.

El PSOE i el PP treuen Marchena del judici al Procés. Pacten que el magistrat conservador presideixi el Suprem i un CGPJ amb majoria progressista.  Sánchez fa un ‘Marlaska’. Cedeix la batuta del poder judicial a un afí al PP. 

3.

Martínez Arrieta liderarà el tribunal que jutjarà l’1-O. L’efecte dòmino al Suprem també farà que una magistrada progressista se sumi a la causa.  Martínez Arrieta, un jutge moderat que els presos ja van intentar recusar. Va ser el magistrat més jove a accedir al Tribunal Suprem, amb 43 anys. La seva ha sigut una carrera fulgurant. 

4.

El Tribunal de Comptes multa Mas amb 4,9 milions d'euros pel 9-N. Haurà de pagar l'import total de la sanció si la resta de condemnats no paguen la seva part. 

5.

La casa on vivien els joves de l’agressió sexual de Santa Coloma duia un any ocupada. Després dels fets al metro l’Ajuntament tapia l’immoble i vuit dels 15 detinguts, dos dels quals són menors, queden lliures.