Pablo Chiapella presentarà 'El bribón', el nou concurs de Mediaset

El programa convidarà tres parelles de concursants, que podran guanyar fins a 70.000 euros

Després de més de deu anys donant vida a l'Amador a 'La que se avecina', Pablo Chiapella canvia de rumb i deixa la ficció per presentar un concurs a Mediaset. L'actor encapçalarà el nou concurs de la cadena, anomenat 'El bribón', en què diversos concursants hauran de competir per guanyar el premi final. 

El programa, produït en col·laboració amb Producciones Mandarina, convidarà al plató tres parelles de concursants que s'enfrontaran en tres fases eliminatòries. Els participants seran posats a prova i hauran de demostrar els seus coneixements sobre personatges i fets rellevants de l'actualitat, així com afirmar la veracitat de determinades afirmacions. Al final del recorregut, els participants que aconsegueixin arribar a la prova final hauran d'enfrontar-se en un joc de pilotes i números que pot acabar amb un premi final de fins a 70.000 euros en metàl·lic. 

El nou 'quiz show' de Mediaset encara no té cadena d'emissió, però s'especula que podria ocupar les tardes de Cuatro a partir d'aquesta tardor. De tota manera, el canal ja s'ha assegurat un presentador i ha signat un contracte de llarga durada amb Chiapella per evitar que s'involucri en un altre projecte. A més, 'El bribón' serà el debut de l'actor com a presentador en un concurs de Mediaset.