LES CAMPANADES TELEVISIVES
Mèdia 07/12/2011

Pantoja i Sobera, apostes de les privades per Cap d'Any

Isabel Pantoja i el seu fill presentaran les campanades de Cap d'Any de Telecinco, i Carlos Sobera ho farà des d'Antena 3. A La 1 repetirà Anne Igartiburu, mentre que TV3 torna a confiar en Crackòvia .

àlex Gutiérrez M.
2 min
Pantoja i Sobera, apostes de les privades per Cap d'Any

BARCELONA.A poques setmanes per al canvi d'any, la majoria de cadenes de televisió ja han decidit qui seran els encarregats de donar als espectadors la benvinguda al 2012.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3

Com va avançar l'ARA, les campanades de TV3 aniran a càrrec de Pep Guardiola i José Mourinho, en les seves encarnacions del Crackòvia. Pep Plaza i Toni Albà, convenientment caracteritzats, acompanyaran la periodista Agnès Marquès en una cerimònia que se celebrarà a Guissona. La pública ha triat l'emplaçament en clau de bon desig econòmic: és un dels pocs municipis de Catalunya que no té atur.

La 1

TVE serà la més conservadora: repetiran Anne Igartiburu i José Mota. La presentadora de Corazón de...és una veterana de la cita a la Puerta del Sol. Amb aquesta, haurà donat vuit vegades la benvinguda a l'any nou a La 1, i va camí d'atrapar Ramon García, que ho va fer 13 cops. Després d'empassar-se el raïm, els espectadors podran seguir amb José Mota, que conduirà un especial del seu xou d'esquetxos.

Telecinco

Isabel Pantoja, el fitxatge estrella de Telecinco per al 2012, debutarà a la cadena durant la nit de Cap d'Any, acompanyada del seu fill Kiko Rivera i del presentador Jorge Javier Vázquez. La setmana passada, el mateix Vázquez va preguntar-li en directe, des del plató de Sálvame, si estaria disposada a fer-ho, i ella va dir que sí.

Antena 3

La televisió de Planeta rendibilitzarà el seu presentador estrella, Carlos Sobera, mestre de cerimònies d'Atrapa un millón. L'acompanyarà Carolina Cerezuela (jurat de Tu cara me suena), que com ell debuta en la tasca. A Twitter, Sobera va treure ferro a la lluita per l'audiència: "Serà un plaer retransmetre les campanades en antena i amb la Carolina. És difícil guanyar punts, però... i què? A gaudir de la nit amb vosaltres!"

Neox

La germana petita d'Antena 3 vol cridar l'atenció i retransmetrà les campanades... del dia 30. Anna Simón i Raúl Gómez connectaran amb Berta Collado i un personatge sorpresa per oferir l'assaig del dia abans. La troupe de Museo Coconut no es perdrà la festa. Aquest format inèdit va ser idea de Plablo Motos i Risto Mejide.

Cuatro

La crisi colla i la cadena podria no retransmetre les campanades, segons reconeixen fonts de la cadena. També s'havia considerat emetre les de Telecinco, però s'ha descartat.

La Sexta

El canal no ha tancat encara el cartell. Per als dos anys anteriors van reclutar el duo Berto Romero i Ana Morgade.

stats