Publicitat
Publicitat

Anna Paquin i Stephen Moyer, protagonistes de 'True blood' i matrimoni des de fa dos anys, han estat pares per partida doble. Els dos nadons van néixer unes setmanes abans d'hora però estan bé

Els 'vampirs' també tenen bessonades

Ala ficció, Anna Paquin i Stephen Moyer (01) són una parella ben peculiar: ella és una cambrera telèpata, i ell, un vampir de 173 anys que n'aparenta 40. Ara els dos actors, que es van conèixer mentre rodaven la sèrie True Blood [Sang fresca], han tingut dos bessons. El representant de Paquin i Moyer ho han confirmat a la revista nord-americana People i han explicat que els nadons "van néixer unes setmanes abans del previst però tenen bona salut". "Els seus pares estan molt feliços", conclouen.

Aquests nadons són els primers fills en comú del matrimoni, que es va casar a Malibú l'agost del 2010, dos anys després de conèixer-se. Stephen Moyer té dos fills més fruït de relacions anteriors: Lilac, de 10 anys, i Billy, de 12.

"És un luxe poder anar a treballar amb la persona amb qui vull passar la resta de la meva vida; m'encanta la meva feina i sóc molt feliç", va dir Paquin fa poc a la revista Self .

Qui també està a punt de ser pare és l'exfutbolista del Reial Madrid Guti . La seva nòvia, l'argentina Romina Belluscio , està embarassada de sis mesos i, segons va explicar a la revista ¡Hola! , espera un nen. "Des d'abans que em quedés embarassada vam decidir que si era nena jo escolliria el nom, i que si es tractava d'un nen ho faria el José", va afegir. Guti ha decidit posar-li Enzo .

Roger Moore, maltractat

L'actor Roger Moore (02) , de 84 anys, ha reconegut en una entrevista al canal britànic ITV-1 que durant molt de temps va ser víctima de maltractament per part de la seva primera esposa, la patinadora Doorn Van Steyn .

La parella va casar-se el 1947, quan l'ex James Bond en tenia 19 i ella 25. Segons Moore, l'esportista solia colpejar-lo amb una tetera. Sis anys després es va divorciar i va provar sort amb la cantant Dorothy Squires , 12 anys més gran que ell. L'actor explica que la seva relació no va ser menys virulenta, i que Squires va estampar-li una guitarra al cap en assabentar-se que ell li havia estat infidel. Moore va reconèixer en l'entrevista que no ha trobat la pau fins al seu quart matrimoni, amb la sueca Kristina Tholstrup , amb qui es va casar el 2002.

Solteria exprés

L'exconcursant d' OT Soraya Arnelas (04) també passa d'una parella a l'altra. Fa poc més d'unes setmanes va anunciar que havia trencat "per mutu acord" amb el suec Jonathan Moen , i ara confirma a Vanitatis la seva relació amb el Mister Cadis 2009 Miguel Herrera (04) . "Ens estem coneixent", afegeix.

El nou 'look' de Lady Gaga

La cantant Lady Gaga (03) ha decidit rapar-se la nuca en homenatge a la difunta mare d'un dels seus amics més íntims, el fotògraf Terry Richarson .

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT