'Paquita Salas' estrena la segona temporada el 29 de juny

Netflix ha anunciat la renovació de la sèrie per a una tercera etapa

La segona temporada de 'Paquita Salas' s'estrenarà a Netflix, a tot el món, el 29 de juny, segons ha anunciat la plataforma, que ha confirmat també la renovació de la ficció per a una tercera entrega.

En aquesta nova etapa la protagonista de la sèrie viurà "un descens als inferns per trobar-se amb ella mateixa" i buscar l'origen de la pitjor crisi que ha hagut d'afrontar la seva agència de representació d'actors, PS Management, després que l'hagin abandonat les seves dues actrius més importants, Macarena García i Mariona Terés. 

La sèrie, produïda per Apache Films i escrita i dirigida per  Javier Ambrossi i Javier Calvo (coneguts com els Javis), repetirà el mateix repartiment: Brays Efe tornarà a encarnar la protagonista, Paquita Salas; Belén Cuesta seguirà sent la Magüi i Lidia San José interpretarà un personatge amb el seu mateix nom. També continuen Álex de Lucas i Mariona Terés, i Anna Castillo (Belén de Lucas) i Yolanda Ramos (Noemí Argüelles) guanyaran protagonisme. Secun de la Rosa i Andrés Pajares repetiran amb papers puntuals, i també hi apareixeran Ana Obregón, Pepa Charro (la Terremoto de Alcorcón) i els exconcursants d''Operación triunfo' Roi i Alfred, entre altres. 

'Paquita Salas' es va estrenar a Flooxer, el portal de 'streaming' d'Atresmedia, el juliol del 2016, i ràpidament es va convertir en un fenomen. Netflix la va comprar l'octubre de l'any passat i des de llavors forma part exclusivament de l'oferta d'aquesta plataforma. El gener del 2017, 'Paquita Salas' va aconseguir tres guardons als premis Feroz, inclòs el de millor sèrie.