'Paquita Salas' estrena la segona temporada el 29 de juny

Netflix ha anunciat la renovació de la sèrie per a una tercera etapa

La segona temporada de 'Paquita Salas' s'estrenarà a Netflix, a tot el món, el 29 de juny, segons ha anunciat la plataforma, que ha confirmat també la renovació de la ficció per a una tercera entrega.

En aquesta nova etapa la protagonista de la sèrie viurà "un descens als inferns per trobar-se amb ella mateixa" i buscar l'origen de la pitjor crisi que ha hagut d'afrontar la seva agència de representació d'actors, PS Management, després que l'hagin abandonat les seves dues actrius més importants, Macarena García i Mariona Terés. 

La sèrie, produïda per Apache Films i escrita i dirigida per  Javier Ambrossi i Javier Calvo (coneguts com els Javis), repetirà el mateix repartiment: Brays Efe tornarà a encarnar la protagonista, Paquita Salas; Belén Cuesta seguirà sent la Magüi i Lidia San José interpretarà un personatge amb el seu mateix nom. També continuen Álex de Lucas i Mariona Terés, i Anna Castillo (Belén de Lucas) i Yolanda Ramos (Noemí Argüelles) guanyaran protagonisme. Secun de la Rosa i Andrés Pajares repetiran amb papers puntuals, i també hi apareixeran Ana Obregón, Pepa Charro (la Terremoto de Alcorcón) i els exconcursants d''Operación triunfo' Roi i Alfred, entre altres. 

'Paquita Salas' es va estrenar a Flooxer, el portal de 'streaming' d'Atresmedia, el juliol del 2016, i ràpidament es va convertir en un fenomen. Netflix la va comprar l'octubre de l'any passat i des de llavors forma part exclusivament de l'oferta d'aquesta plataforma. El gener del 2017, 'Paquita Salas' va aconseguir tres guardons als premis Feroz, inclòs el de millor sèrie. 

Més continguts de