Mèdia 30/07/2012

Paris Hilton flirteja amb Chris Brown

àlex Gutiérrez M.
2 min
Paris Hilton flirteja amb Chris Brown

Nova parella a la vista. Ella, Paris Hilton (01) , multimilionària, descreguda, party animal . Ell, Chris Brown, raper, ballarí, actor, nen dolent i ex de la cantant Rihanna. 31 i 23 anys, respectivament. Això és el que assegura Anything Hollywood, citant com a font un amic de l'hereva de l'imperi hoteler Hilton. De moment, però, ella no vol res gaire seriós, més enllà de tenir trobades discretes. Brown té un historial conflictiu amb les dones i la model creu que això podria afectar la seva reputació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sobta aquesta prudència tenint en compte que els escàndols han perseguit Hilton d'ençà que va saltar a l'arena pública. L'aparició d'un vídeo sexual que protagonitzava o la fugaç estada a la presó per haver violat la llibertat condicional (per un delicte de conducció sota els efectes de l'alcohol) són alguns dels afers més sonats que l'han convertida en icona mediàtica.

Sánchez-Camacho, caçada

Les xarxes socials converteixen qualsevol posseïdor d'un smartphone en potencial paparazzi. Dissabte Alícia Sánchez-Camacho (02) va ser caçada per una càmera indiscreta en una perruqueria de Blanes regentada per xinesos. La foto va circular a bastament per Twitter, acompanyada d'un florilegi de comentaris irònics.

Sheldon Adelson, temptat

La còmica Sarah Silverman (03) ha pujat un vídeo a la xarxa en què s'ofereix sexualment a Sheldon Adelson si els 100 milions de dòlars que ha promès per a la campanya presidencial del republicà Mitt Romney finalment van a parar a la d'Obama. Aclareix, però, que només es refregarien per fora: "No estem casats i sóc una noia decent". "¿Saps quants bilionaris republicans donaran diners a Romney? Tots. ¿Però quants podran fer la tisora amb una noia jueva en biquini i pits grossos naturals? Quants? Sheldon?", diu Silverman en el vídeo, seguint el seu estil habitual capaç de barrejar en una sola frase provocacions sobre sexe, política i religió. L'actriu, que té el seu propi xou a Comedy Central, ja es va posicionar a favor d'Obama l'any 2008.

Mark-Paul Gosselaar, casat

Amb 38 anys, Mark-Paul Gosselaar (04) ja no és aquell adolescent que va amanir les sobretaules amb la sèrie Salvados por la campana . Dissabte va contraure el seu segon matrimoni (del primer en té dos fills), en aquest cas amb Catriona McGinn, una executiva d'una agència de publicitat. La parella passarà la lluna de mel a Itàlia, després d'haver-se donat el sí en una cerimònia no religiosa oficiada en un celler californià.

stats