Mèdia 19/02/2011

Patrícia Gabancho: "Tinc molt poca tirada a les tecnologies"

1 min

Tinc un Nokia que crec que és el més senzill. És petitó, i el porto sempre a la butxaca. No surto de casa sense portar-lo, perquè la sensació de no estar connectada m'angoixa. Jo no faig moltes trucades, però el vull per rebre'n i per estar localitzable. Potser en rebo quatre o cinc al dia, no gaire més, i la majoria per temes de feina. Envio algun SMS de vegades, però molt pocs, un o dos al mes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En general, tinc molt poca tirada a les tecnologies, però sí que em quedo amb el que té utilitat, com el correu electrònic. L'utilitzo molt més que no pas el mòbil. De les xarxes socials, en canvi, ni parlar-ne. El Facebook em sembla d'adolescents o de senyores ocioses que volen recuperar les amigues d'infantesa, i jo no sóc ni una cosa ni l'altra. El Twitter em sembla més divertit, però a mi no m'interessa. Ja veig molta gent al llarg de la setmana, i necessito posar distància, sobretot amb els desconeguts.

La televisió la miro al vespre. Tinc cable i veig diferents sèries americanes en versió original. M'hi enganxo, però no en veig més d'una temporada perquè me'n canso. De la televisió convencional, miro algun dels nous formats de TV3, com El convidat o No me la puc treure del cap , que són light però de qualitat, ben fets. I, de vegades, alguna pel·lícula, perquè no vaig mai al cinema i les miro a casa. El que no suporto és la publicitat, i només les miro si les fan a La 2 o a TV3.

stats