Publicitat
Publicitat

Pau Sabaté s'emporta el pot d''El gran dictat'

El concursant ha batut tots els rècords del programa, el de permanència i el de diners acumulats

57 programes, 33.750 euros acumulats i 5.625 euros de pot. Aquestes són les xifres de Pau Sabaté, el participant d''El gran dictat' que ahir es va acomiadar del programa després de batre el rècord de permanència al concurs de TV3 i de convertir-se en el favorit dels milers d'espectadors que l'han seguit durant els últims tres mesos. La paraula 'icacinàcies' va ser la que el va fer mereixedor del pot.

Els espectadors, que ja sabien que ahir era l'últim dia de Sabaté al concurs, van comentar a través de Twitter la seva participació al programa a través de l'etiqueta #AReveurePauTV3, que es va convertir en un dels 'trending topics' del dia en ocupar la segona posició del rànquing a Espanya. L'expectació creada va fer que 289.000 espectadors seguissin ahir 'El gran dictat' i li atorguessin un 12,7% de quota de pantalla al programa.

Al llarg de la seva participació al programa, Sabaté ha estat moltes vegades a punt d’endur-se el pot. De fet, el 26 de novembre, el concursant el va deixar escapar quan Lluís Garcia Petit el va guanyar per sorpresa i es va embutxacar 92.680 euros quan només feia tres programes que hi participava.

Sabaté és el concursant d''El gran dictat' que ha batut tots els rècords del programa. A banda del de permanència i el de diners acumulats, aquest llicenciat en filologia clàssica que parla vuit idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, grec modern i rus) ha estat 13 vegades a punt d’encertar les quinze paraules del dictat final i ha escrit correctament 19 paraules del cinquè nivell.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT