Publicitat
Publicitat

LES NOVETATS DEL DIARI

Especial de 44 pàgines sobre Pau Casals, estrena de l''Ara Kids' i CD de Feliu Ventura

Pau i música per a aquest Onze de Setembre

La vida i el llegat del violoncel·lista Pau Casals seran protagonistes de l'ARA de la Diada, amb un extens suplement especial. El diari també estrenarà el suplement Ara Kids , per a nens de 8 a 12 anys.

Amb l'arrencada del nou curs, el diari ARA ha tornat a la normalitat recuperant la portada única i les contraportades habituals. Aquesta normalitat ha arribat acompanyada d'una renovació, amb retocs de disseny i algunes altres novetats. I amb el diari de diumenge vinent, el de la Diada Nacional de Catalunya, els lectors hi trobaran encara més atractius.

Per commemorar el 40è aniversari del seu concert a les Nacions Unides i el 50è aniversari del que va oferir a la Casa Blanca, l'ARA dedicarà un suplement especial de 44 pàgines al violoncel·lista Pau Casals. Portarà per títol Ara Pau i consistirà en un ampli repàs a la seva vida i també al llegat que va deixar, amb una ferma defensa de la pau.

Al llarg de les 44 pàgines, es recordarà el discurs que va pronunciar en ser condecorat amb la Medalla de la Pau de les Nacions Unides, durant el qual va dir que era l'honor més gran que havia rebut perquè la pau havia estat sempre la seva més gran preocupació.

També es repassa detalladament com va ser la seva infantesa, la revolució que va dur a terme en el camp de la interpretació musical, la seva relació amb Bach i la Fundació de l'Orquestra Pau Casals. A banda d'això, el suplement Ara Pau s'endinsa en la significació política de Casals, que va abraçar la República i posteriorment es va veure obligat a exiliar-se a Prada.

Entre altres continguts, també s'hi inclou una entrevista a la seva vídua, Marta Casals, i a la seva neboda, Enriqueta Casals, a més d'articles de la neboda de Joan Alavedra i de l'editor i advocat Quim Torra.

Nou suplement i CD en primícia

També l'11 de setembre s'estrenarà el nou suplement Ara Kids , destinat a nens de 8 a 12 anys, que donarà continuïtat a la secció del mateix nom estrenada amb el diari d'estiu. A més de les ja conegudes pàgines per aprendre anglès a través de passatemps, que es veuran incrementades, el nou Ara Kids també inclourà una part en català per informar els nens de qüestions d'actualitat. Ho farà amb un llenguatge i un enfocament adaptats a l'edat, amb els quals es tocaran temes com els atemptats a les Torres Bessones de l'11 de setembre de fa deu anys.

A més, amb el diari de la Diada, els lectors podran aconseguir el nou disc del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, titulat Música i lletra , per només 9,95 euros i en primícia. El nou treball de Ventura, el primer des del 2006, aproxima la gravació al directe amb la presència de grans músics com Pau Figueres, Sara Chordà i Borja Penalba. Una càlida reunió d'amics.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT