Mèdia 22/07/2012

Paula Vázquez presentarà 'Te lo mereces', a Antena 3

Albert Castellví Roca
2 min
Paula Vázquez presentarà el concurs Te lo mereces, que Antena 3 ja ha començat a anunciar.

BARCELONA."¿Vols ajudar algú que no passa pel seu millor moment, algú que de veritat s'ho mereix?". Amb aquesta pregunta, Antena 3 ha començat a promocionar aquest cap de setmana el concurs Te lo mereces a través d'un brevíssim vídeo protagonitzat per Paula Vázquez, que serà la conductora del format. "Guarda el secret!", adverteix Vázquez al final del vídeo, ja que aquesta és, justament, la principal peculiaritat del programa: la persona beneficiada no n'ha de saber res.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Te lo mereces es basa en You deserve it , un format creat per l'holandès Dick de Rijk -ideòleg també, entre d'altres, de Tú sí que vales -, en què la solidaritat té un paper fonamental: el concursant no juga per aconseguir el premi personalment, sinó perquè se l'endugui una altra persona que ell considera que necessita un cop de mà però que ignora que està sent ajudada.

Així, el programa es divideix en tres fases. En la primera es presenta el concursant i, a través d'una gravació amb càmeres ocultes, la persona destinatària del premi. La segona és pròpiament el concurs, que consisteix en el mètode tradicional de preguntes i respostes. I finalment, l'última part del programa és el moment del lliurament del premi a la persona beneficiada, que fins llavors no estava al cas de res.

El format va ser presentat la primavera de l'any passat al festival internacional de televisió MIP TV, on va centrar l'interès de moltes cadenes d'arreu del món, entre les quals Antena 3. Ja fa més d'un any que el canal de Planeta va confirmar que n'havia adquirit els drets d'emissió per a l'Estat, però tenint en compte que la campanya de promoció tot just acaba de començar, és molt probable que l'espai no vegi la llum fins a principis de l'any que ve.

Aquest programa serà el segon projecte que Paula Vázquez condueixi després del seu fitxatge per Antena 3, el novembre de l'any passat. Durant els últims mesos ha presentat, amb un èxit notable, el concurs de talents El número uno .

stats