Publicitat
Publicitat

Televisió

Pedro García Aguado canvia Cuatro per un nou projecte a La Sexta

L'exwaterpolista presenta actualment 'Hermano mayor' a la cadena del grup Mediaset

El 'coach' Pedro García Aguado ha fitxat per La Sexta, segons ha informat aquest dilluns la cadena en un comunicat. Aguado, que fins ara ha presentat a Cuatro 'El campamento' i 'Hermano mayor' –la quarta temporada del qual encara continua en antena, amb set episodis ja rodats i pendents d'emetre's–, s'incorporarà a un "nou projecte" –La Sexta encara no n'ha donat cap detall.

Tot fa pensar, però, que la nova aventura de García Aguado anirà en la mateixa línia que les anteriors, ja que La Sexta en destaca l'"àmplia experiència en programes de 'coaching' televisiu", i assegura que "va revolucionar" aquest tipus de programes: "El seu talent per connectar amb els altres i la seva capacitat per afrontar reptes que semblen insuperables van renovar el format del 'coaching' televisiu", afegeix la cadena.

A través de Twitter, García Aguado ha agraït a Cuatro els tres anys que hi ha passat, però ha lamentat que ell "volia fer coses noves" i, en canvi, la cadena "volia fer sempre el mateix", i que per això ha pres la decisió de marxar. Per la seva banda, la cadena es mostra convençuda d'aconseguir que 'Hermano mayor' "continuï rebent l'acceptació del públic en les properes edicions amb un nou 'coach', més enllà de la decisió presa per Pedro García Aguado". Segons Cuatro, el presentador ha marxat "després de rebre una oferta econòmica desorbitada per la situació del sector".

García Aguado, exjugador de waterpolo i campió olímpic el 1996, va haver de superar posteriorment una addicció a les drogues, una experiència que ha estat clau en la seva actual faceta com a 'coach'.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT