Pengen pancartes demanant "democràcia" a la seu de TV3

Els mitjans públics catalans estan en el punt de mira de l'Estat

Un grup de treballadors de TV3 han penjat, aquest dimarts al matí a la seu central de la cadena dues grans pancartes amb la paraula 'democràcia' i la imatge d'una cara amb la boca tapada per una franja vermella que Òmnium i la Crida per la Democràcia utilitzen en la seva campanya a favor del referèndum de l'1 d'octubre. Els domassos han aparegut a la façana dels estudis de TV3 a Sant Joan Despí, just al costat del cub amb el logotip de la cadena que presideix les instal·lacions. 

A TV3, igual que a Catalunya Ràdio, s'espera des de fa dies una possible intervenció de la Guàrdia Civil, fins al punt que la televisió pública té diverses càmeres a punt per filmar l'entrada dels agents del cos a les seves instal·lacions, si és que finalment s'acaba produint.

Quatre maneres d’intervenir TV3 (i totes dolentes)

El fet que els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) hagin continuat emetent les campanyes institucionals del referèndum malgrat la notificació que van rebre els seus màxims directius advertint-los que estava prohibit, i que la setmana passada fins i tot comencessin a cedir espais gratuïts de propaganda electoral a partits i entitats, ha situat TV3 i Catalunya Ràdio al punt de mira de la fiscalia.