EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 25/06/2011

Pere Escobar: "M'agrada molt veure la tele, però no puc"

1 min
Pere Escobar presenta El club de la mitjanit , a Catalunya Ràdio.

Tinc un HTC amb internet, tot i que no he aconseguit posar-hi el mail. Fins i tot l'he donat a gent que en sap, i tampoc se n'han sortit. Per tant, l'utilitzo sobretot per a trucades i missatges, i també per fer alguna consulta amb el navegador web. Vivia millor amb el Nokia, que no tenia tantes coses. Era el més simple, el de tota la vida. Però tenia un problema greu amb la capacitat per guardar els missatges i l'agenda. No vaig trobar cap model que tingués prou capacitat per a tots els números que necessito, i els anava perdent. Quan n'hi posava un, en perdia un altre. I com que no ho vaig poder resoldre, ni amb targetes de memòria, me'l vaig acabar canviant.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre les que faig i les que rebo, potser arribo a 20 o 25 trucades al dia, si no és una jornada gaire activa. Majoritàriament són de feina, i també de la família. No tinc mala relació amb el telèfon mòbil, i un cop despenjo ja no hi ha problema, però els dies que tinc més trucades del que és habitual ho noto molt, i quan sona m'agobia. Sempre tinc la sensació que em truquen en moments inoportuns.

Consulto les pàgines digitals dels diaris esportius, però als d'informació general difícilment hi entro. Els llegeixo més en paper, perquè m'agrada agafar el paper. M'agrada molt veure la tele, però malauradament no ho puc fer. Entro a la feina a la tarda, i en surto tard. Quan arribo a casa són gairebé les dues, i prefereixo llegir. Quan tinc festa, m'agrada veure pel·lícules en DVD o descarregades.

stats