recull de premsa
Mèdia 20/10/2011

Una fusió amb Photoshop d'Higuaín i Benzema és el "davanter perfecte" per 'Marca'

El diari fa un fotomuntatge dels dos jugadors del Reial Madrid i el titula “Benguaín”. El Corredor Mediterrani copa les portades catalanes. La rebaixa de Moody's al deute de 10 autonomies, entre les quals hi figura Catalunya, és el principal argument econòmic

Ara
2 min
Marca, 20 d'octubre

BarcelonaMarca continua jugant amb el Photoshop, i aquest dijous presenta un fotomuntatge que fusiona els rostres de Benzema i Higuaín i el titula “Benguaín, el davanter perfecte”. El motiu són les declaracions del tècnic blanc, José Mourinho, que aquest dimecres es va referir a la combinació perfecta que suposaria “una suma dels dos”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La decisió de la Unió Europea d'apostar pel Corredor Mediterrani és el principal titular d'obertura a la premsa catalana. El Punt Avui mostra una fotografia dels cinc alcaldes catalans (Barcelona, Girona, Figueres, Lleida i Tarragona) i titula “Via oberta”. La Vanguardia diu “Europa tria el Mediterrani” i El Periódico i l'ARA destaquen els altres traçats que compartiran protagonisme amb el del litoral mediterrani. “Corredors per tothom”, diu l'ARA, i “Mediterrani i quatre més”, puntualitza El Periódico. A la premsa espanyola, El País diu “Brussel·les converteix Espanya en la porta d'Europa”.

El revés de Moody's al deute d'algunes autonomies i entitats espanyoles és el principal argument econòmic a les portades. El Mundo ho destaca a l'obertura i subratlla “Forta rebaixa de Moody's al deute de 10 autonomies”. El País afegeix que la devaluació també afecta “els grans bancs”. Encara en la pàgina econòmica, Público opta per encapçalar la primera pàgina amb “La CEOE proposa rebaixar l'acomiadament a 12 dies”.

La Razón i l'Abc continuen amb l'ull posat en la conferència de pau a Euskadi. El primer diu “ETA emmarca la dissolució en el diàleg secret amb el PSOE” i el segon revela “El caixet dels mediadors” i assegura que en conjunt cobren una tarifa que supera el mig milió de dòlars.

stats