Mèdia 11/08/2012

Pitt i Jolie, tot a punt per casar-se?

Selena Soro
2 min
Pitt i Jolie, tot a punt per casar-se?

Sonen campanes de boda, o si més no, repiquen de fons. La festa que Brad Pitt i Angelina Jolie (01) preparen per a aquest cap de setmana al seu castell del sud de França ha disparat les alarmes. Tot i que en un principi la celebració s'organitza pel 50è aniversari de bodes dels pares de Pitt, diversos mitjans locals apunten que la parella d'actors podria aprofitar per casar-se. "Brad ha volat fins allà per supervisar els preparatius, i ara ja són tots a França. Fins i tot el joier d'Angelina Jolie els acompanya", explica The Sun .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La setmana passada, a més, Pitt va donar a Angelina el seu regal de noces: un exclusiu rellotge de 250.000 dòlars. Està previst que a la celebració hi assisteixin només vint convidats, entre ells l'actor George Clooney .

A l'abril, quan els Brangelina -així els ha batejat la premsa del cor- van confirmar que es casarien aquest estiu, també van anunciar que celebrarien un casament ètnic en homenatge als seus tres fills adoptius: Maddox és de Cambodja, Zahara d'Etiòpia i Pax del Vietnam. Angelina Jolie i Brad Pitt, que es van conèixer l'any 2005 durant el rodatge de Sr. i Sra. Smith , tenen en total sis fills.

Kristen Stewart s'amaga

El triangle amorós de la saga Crepuscle entre un vampir, un home llop i una humana -que Kristen Stewart (02) protagonitza juntament amb Robert Pattinson- ha estat sempre motiu d'èxit a les sales de cinema. El públic nord-americà, però, no perdona el petó que l'actriu -fins ara nòvia de Pattinson - va fer al director de Blancanieves y la leyenda del cazador , Rupert Sanders. Després que Pattinson confessés sentir-se "humiliat" i abandonés la casa on vivien junts, ella ha decidit amagar-se de les càmeres i no assistir a l'estrena de la seva última pel·lícula, On the road . Segons explica a RadarOnline una font pròxima a l'actriu, Kristen "no s'ha dutxat, no s'ha de canviat de roba ni rentat els cabells des de fa dies, i no deixa de menjar gelat". L'actriu , que va demanar perdó públicament, diu que se sent "molt avergonyida".

El nòvio fictici de Demi Moore

Sembla que Demi Moore (03) encara no ha oblidat Ashton Kutcher: la seva relació amb Martin Henderson -12 anys més jove que ella- era "tot un muntatge" de l'actriu per "fer veure que ja passa del seu exmarit", segons Showbizspy .

Un equip de futbol

Louis Tomlinson (04) , de l'exitós grup One Direction, ha comprat amb 20 anys l'equip de futbol on jugava abans de fer-se famós, el Three Horse Shoes de Doncaster.

stats