Cinema
Mèdia 21/06/2011

Una nova pel·lícula de Disney Pixar arribarà el novembre del 2013

Es desconeix el títol i la trama del film, però es tractarà d'una història nova i original del director Pete Docter

Redacció
1 min

BarcelonaDisney va anunciar ahir l'estrena d'una nova pel·lícula de la seva firma d'animació Pixar pel 27 de novembre del 2013.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons un article publicat a la pàgina web DeadlineDeadline, es desconeix encara quina serà la trama i el títol de la nova pel·lícula, però asseguren que serà una història original dirigida per Pete Docter i que no es tractarà de cap seqüela.

L'estudi estrena aquest divendres Cars 2, que vindrà acompanyat de la première del curtmetratge Vacances a Hawaii, un spin-off de Toy Story 3 basat en les aventures dels personatges Barbie i Ken.

El març del 2012 s'estrenarà la pel·lícula de ciència-ficció John Carter, de Jerry Bruckheimer, i el juny del mateix any Brave, basada en la història d'una heroïna escocesa. Finalment, el 2013 arribarà la sequela de Monsters Inc., que s'anomenarà Monster University.

En una entrevista amb MoviefoneMoviefone l'abril del 2010, Docter va parlar sobre la preparació d'un nou projecte, però no en va voler donar cap tipus de detall i va assegurar que la idea es trobava en una fase primària.

stats