Neix el nou ‘Play’

Cada divendres la cultura i l'oci guanyen pes a l'ARA

Demà divendres és dia d’estrena: arriba el nou Play. El suplement de cultura expandida i propostes d’oci de l’ARA renova completament el disseny i els continguts per accentuar el seu valor periodístic i prescriptor. I s’adreça sobretot -però no només- a una generació millennial que ja fa sentir la seva veu en el món cultural.

El primer número d’aquesta etapa tindrà 24 pàgines. El canvi s’apreciarà ja des de la portada: cada setmana serà un retrat d’alguna personalitat de la cultura o l’oci que cal descobrir, com ara la dissenyadora Bruna Sedó, que serà la que obri la sèrie.

La pàgina 3 inclourà una opinió d’ Antonio Baños, que retorna així al periodisme cultural, tot i que els seus articles no se cenyiran només a aquest tema. També hi haurà la nova secció Al punt de mira, en la qual es traçarà un perfil de músics i actors, principalment internacionals, que estan d’actualitat perquè estrenen obra o visiten Catalunya.

Cada número inclourà també un reportatge de fons, deslligat de l’actualitat, escrit per alguna firma de pes en el panorama periodístic i cultural. En el primer número, per exemple, Jordi Garrigós parla amb Kiko Amat i Miqui Otero sobre el festival Primera Persona, que codirigeixen al CCCB.

La resta del suplement el formen les seccions que permeten estar al cas de les propostes culturals que es poden veure: cinema, escenes, música, oci a casa, videojocs i unes tendències gastronòmiques amb un enfocament atrevit i provocador, a joc amb el to distès i proper amb què el Play vol abordar aquesta nova fase. I, per tancar, les cartelleres de teatre i cinema, imprescindibles per muntar la ruta d’activitats dels dies següents, començant pel cap de setmana.

El nou Play posa més en primer pla les seves firmes i incorpora una columna d’opinió de rotació setmanal a càrrec de l’escriptor Kiko Amat, l’actriu i dramaturga Estel Solé, el cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes, i l’actor i director Roger Coma.

Més continguts de