POLÈMICA PER UNA APP D'IPHONE
Mèdia 21/03/2011

Polèmica per una aplicació d'iPhone que vol “curar l'homosexualitat”

Prop de 100.000 signatures reclamen que la companyia invalidi aquesta app, però de moment encara no ho ha fet

Redacció
1 min
Imatge de l'aplicació d'iPhone

BarcelonaLa comunitat gai d'arreu del món té Apple en el seu punt de mira. La companyia es veu immersa en una polèmica per haver validat una aplicació d'un grup religiós nord-americà que diu voler curar l'homosexualitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'aplicació es diu 'Exodus Internacional', el mateix nom que l'organització cristiana que la promou. Pretén ser "un recurs útil per als homes, dones, pares, estudiants". Es defineixen com un col·lectiu que té per missió “mobilitzar el cos de Crist i la veritat en un món afectat per l'homosexualitat”. Amb aquesta definició, Apple li va donar una valoració de 4, una xifra prou alta en què es considera que no té cap material objectacle.

Tot i això, el web Change.org ha posat en marxa una campanya de recollida d'adhesions per demanar a Apple que retiri aquesta aplicació. De moment, han aconseguit prop de 100.000 peticions, però Apple no ha dit res al respecte. El col·lectiu gai Stonewell assegura que han provat aquesta aplicació “i podem assegurar que no té absolutament cap efecte”.

Un banc de recursos gegant, l'aplicació conté una llista d'esdeveniments, vídeos i notícies que són acuradament curada per reflectir la missió de Exodus Internacional, que estableix que les persones poden "créixer dins de l'heterosexualitat."

stats