HUMOR A TV3 ABANS I DESPRÉS DE LES CAMPANADES
Mèdia 28/12/2010

'Polònia' i 'Crackòvia' per al canvi d'any

Polònia és un habitual de la nit de Cap d'Any a TV3, però aquest any tindrà la companyia de Crackòvia . Tots dos programes oferiran resums de la temporada, i el Puyol de ficció presentarà les campanades.

Albert Castellví Roca
2 min
El jugador del Barça Carles Puyol i el seu doble del Crackòvia  (Jordi Ríos) durant l'edició especial de Cap d'Any.

BarcelonaTV3 aposta sobre segur i ha decidit deixar l'última nit de l'any en mans de dos valors segurs de la seva programació: el programa de sàtira política Polònia i el seu complement esportiu, Crackòvia . Tant un programa com l'altre faran un resum dels millors moments de la temporada en dues edicions especials que serviran per acomiadar el 2010 de la manera més divertida.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, l'humor serà el protagonista de la graella de TV3 durant les dues últimes hores de l'any i les dues primeres del 2011. S'hi instal·larà a les 21.50, amb l'últim Zona zàping de l'any, que s'iniciarà tot just acabat el Telenotícies . A les 22.25 començarà l'especial de Polònia , que aquesta setmana, excepcionalment, abandona el seu lloc tradicional al prime time dels dijous i s'endarrereix fins a l'endemà, 31 de desembre, per oferir un recull dels gags més destacats que s'han emès durant el 2010.

A partir de les 23.15 arribarà el torn dels cosins esportius del Polònia , que aquesta setmana faran doblet. Ahir, Crackòvia ja es va emetre en el seu horari habitual, i divendres reapareixerà, tot i que en aquest cas no serà amb situacions noves, sinó amb la reemissió dels moments més destacats dels últims mesos. Minuts abans de la mitjanit serà justament un dels personatges del Crackòvia , Carles Puyol (Jordi Ríos), l'encarregat de copresentar, juntament amb la periodista de Fórmula 1 Laia Ferrer (en aquest cas, la de veritat), les campanades que marcaran l'entrada a l'any nou. Un i altra menjaran el raïm a la Pobla de Segur, d'on és originari el futbolista del Barça (el real).

Resum de gales de Cap d'Any

Per celebrar l'entrada al 2011, i aprofitant que s'acabarà de tancar la primera dècada del segle XXI, TV3 ha preparat un resum dels moments més divertits dels deu últims programes de Cap d'Any de la cadena. S'hi podran veure les actuacions de diversos artistes, però també les dels presentadors de TV3 que van convertir-se en cantants per un dia a la gala del 2006. L'espai es titularà Cap d'Any x 10 i el conduirà un altre personatge de Polònia , el crític de televisió Ferran Monegal. Curiosament, l'actor que li dóna vida és Jordi Ríos, el mateix que encarna Carles Puyol.

stats