Mèdia 09/01/2011

'Polseres vermelles', 'El barco' I 'Piratas', les sèries del 2011

A.g.m.
2 min
Verónica Forqué i Rosa M. Sardà són les protagonistes de .

BARCELONA.El 2011 serà l'any de la consolidació de les sèries com un dels gèneres més importants de la televisió, amb un gran nombre de produccions i pressupostos cada vegada més importants.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A finals de gener TV3 estrenarà Polseres vermelles, una sèrie sobre un grup de nois de 6 a 17 anys que viuen en un hospital infantil. El guió és d'Albert Espinosa, que va passar deu anys de la seva vida en un hospital, i la direcció, de Pau Freixas, que defineix la sèrie com "una història d'amistat i de superació entre un grup de xavals". Per al segon trimestre la cadena pública catalana té previst estrenar la sèrie Divines, que estarà protagonitzada per Verónica Forqué i Rosa Maria Sardà. Es tracta d'una comèdia sobre dues amigues excèntriques que freguen la seixantena però que viuen amb l'entusiasme de dues adolescents. Un altre projecte que prepara TV3 és Ermessenda, una superproducció sobre la figura d'Ermessenda de Carcassona, que va ser comtessa de Barcelona, Girona i Osona. Aquesta minisèrie encara no té data d'estrena.

A les cadenes espanyoles les més esperades són dues sèries que transcorren a alta mar: El barco, d'Antena 3, i Piratas, de Telecinco.

El barco està protagonitzada per Mario Casas i és una sèrie plena de misteri i fantasia. Comença amb una catàstrofe mundial que causa la desaparició de la vida terrestre, amb la tripulació del vaixell que dóna nom a la sèrie com a únics supervivents.

Piratas, que té com a gran reclam veure la fins ara presentadora Pilar Rubio, serà la primera sèrie sobre pirates de la història de la televisió. Cada capítol d'aquesta sèrie costa uns 600.000 euros.

En les properes setmanes també s'estrenaran produccions com Vida loca, una sèrie de Telecinco amb els actors Toni Cantó i Esther Arroyo que mirarà de recuperar l'esperit de Siete vidas, o una sèrie d'Antena 3 sobre el primer divorci que hi va haver a l'Estat espanyol, una sèrie que encara no té títol i que estarà protagonitzada per Javier Cámara.

Divines

stats