PREMSA
Mèdia 15/03/2011

"Ja n'hi ha prou de mentides", destaca l''Sport'

La indignació per les acusacions de possible dopatge al Barça centra l'atenció dels diaris esportius catalans.

Redacció
2 min
Sport, 15 de març

Barcelona"Ja n'hi ha prou de mentides" és el titular de l'Sport, que afegeix que la campanya antibarcelonista supera el que és tolerable, i El Mundo Deportivo llança "Quina vergonya!". Els diaris esportius espanyols, per la seva banda, es mantenen aliens a aquesta polèmica. El Marca publica "Mou seguirà passi el que passi" i l'As "El Bernabéu també juga".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els titulars sobre l'encadenament de desastres que s'estan esdevenint al Japó arran del terratrèmol i el tsunami de divendres passat continua centrant l'atenció de totes les portades. L'alarma nuclear creix al Japó i, de retruc, a Europa cada dia pren més força el debat sobre la seguretat de les centrals nuclears.

"Histèria a Europa" i "Desolació al Japó" són els dos titulars de El Periódico per reflectir la preocupació sobre el desastre nuclear que es viu tant al país nipó com a Europa. La fotografia de la portada del diari, on es veu una noia plorant desconsolada amb un paisatge desolat al seu darrere, és la mateixa que utilitzen El País i l'ARA per acompanyar els seus titulars: El Páis publica "La crisi nuclear desborda a Japó" i "El tsunami dissipa el pla aòmic de Merkel" l'ARA titula "SOS nuclear".

La Vanguardia i El Mundo també coincideixen amb la imatge de la portada. En el seu cas, la fotografia és una imatge aèria de la central de Fukushima fumenjant. La Vanguardia titula "Japó sembra dubtes sobre la seva crisi nuclear" i El Mundo "Japó demana ajuda davant les hores crítiques de Fukushima".

Més enllà del debat nuclear, l'Avui publica a la seva portada "La publicitat divideix els castellers" i afegeix que els Castellers de Vilafranca estudien portar un anunci a la camisa i la coordinadora de colles ho vol prohibir.

La música en català també té un lloc a les portades d'alguns diaris. L'Avui publica "Manel: arriba el disc més esperat del pop" i "Enderrock: Els Pets, triomfadors de la gran nit musical". L'ARA anuncia el retorn de Lluís Llach als escenaris en un concert el 16 d'abril per reivindicar les emissions de TV3 al País Valencià.

stats