Publicitat
Publicitat

RECULL DE PREMSA

"Els presos d'ETA entren en campanya i recolzen la falsa pau", portada de 'La Razón'

L'anunci dels presos bascos d'apostar per la fi de la violència i la compareixença d'Abbas a l'ONU concentren l'obertura de les portades

La intenció dels presos bascos d'apostar per la fi de la violència concentra el gruix de les portades d'avui. La Razón obre l'edició d'aquest dissabte amb el titular "Els presos d'ETA entren en campanya i recolzen la falsa pau". El rotatiu considera que el gest forma part de l'estratègia que va legalitzar Bildu per burlar-se de les institucions sense condemnar la violència.

D'altra banda La Vanguardia titula "Els presos d'ETA fan un pas cap a la fi de la violència", El País "Els presos d'ETA demanen el final de la violència en un pas decisiu" i Público "Els presos d'ETA accepten la via política".

La iniciativa de Mahmud Abbas, president de l'Autoritat Nacional Palestina, de presentar la sol·licitud d'adhestió de l'estat palestí a l'ONU concentra la resta de gruix de les portades i la majoria d'imatges. El País titula "Palestina desafia Estats Units i Israel a l'ONU: 'És l'hora de la independència'". El Periódico obre amb un gran titular "Palestina demana pas" sota l'avantítol "Jornada històrica en un conflicte de 60 anys".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT