Publicitat
Publicitat

RECULL DE PREMSA

El diari 'Abc' limita a Catalunya el tancament d'ambaixades autonòmiques proposat pel govern espanyol

Assenyala que Catalunya té 50 oficines a l'estranger que costen més de 32 milions d'euros. El sumari del cas Urdangarin i les noves mesures que el govern espanyol aprovarà aquest dijous obren les edicions impreses d'aquest dimarts

Una fotografia amb l'edifici Rockfeller de Nova York coronat per la senyera catalana obre la portada d'aquest dimarts a l' Abc. El titular és: “El govern espanyol demana el final de les ambaixades autonòmiques”. El diari recorda que Catalunya té aproximadament 50 oficines a l'estranger, i subratlla que tenen un cost de més de 32 milions d'euros. D'aquesta particular manera, el diari limita a Catalunya la mesura proposada aquest dilluns per l'executiu de Rajoy, que inclou totes les comunitats autònomes amb ambaixades a l'exterior, i arrodoneix l'ofensiva catalana amb un titular secundari: “CiU amenaça amb la insubmissió tributària i consultes populars si no hi ha pacte fiscal”.

La premsa es fa ressò del sumari del cas Urdangarin, que ha sortit a la llum aquest dilluns. El Periódico diu: “Urdangarin dirigia en persona la trama Nóos”; El País destaca: “El fiscal vincula Urdangarin amb 'sortides invisibles' de fons a Belice”; i l' ARA sentencia: “Urdangarin va enganyar el rei”.

Les noves mesures que el govern espanyol aprovarà aquest dijous també obren portades. La Vanguardia diu: “Montoro ultima un altre pla de xoc contra el dèficit”. La Razón afirma: “El govern espanyol estudia privatitzar parcialment Aena i Loterías”. Público subratlla: “El govern espanyol amenaça amb una agenda molt agressiva... I Rajoy continua sense donar la cara”. Encara en clau econòmica, El País destaca: “El govern espanyol no descarta l'apujada de l'IVA al març”.

El Punt-Avui opta per les dades de sinistralitat a les carreteres, fetes públiques aquest dilluns, i titula: “Seny a la carretera”.

El Mundo, per la seva banda, presenta les dades d'una enquesta que revela: “Els joves amb Chacón, els majors de 45 amb Rubalcaba".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT