ENQUESTA DE L'AIMC
Mèdia 23/02/2012

Prop del 70% dels internautes accedeix cada dia a les xarxes socials

Cada vegada és més freqüent també connectar-se a internet a través de telèfons mòbils intel·ligents i tauletes, segons la 14a enquesta de l'AIMC 'Navegantes en la Red'

Efe
1 min

MadridEl 68,4% dels internautes accedeix diàriament a les xarxes socials, un percentatge que representa més del doble que fa tres anys (28,6%), segons una enquesta realitzada a més de 34.000 usuaris d'internet.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les dades d'aquest estudi, presentat aquest dijous en roda de premsa pels responsables de l'Associació per la Investigació de Mitjans de Comunicació (AIMC), reflecteixen que es manté el creixement de les xarxes socials, i que cada vegada és més freqüent l'accés a la xarxa a través de telèfons mòbils intel·ligents i tauletes.

Segons el director tècnic de l'AIMC, Fernando Santiago, encara que la connexió a internet continua fent-se majoritàriament des de l'ordinador, el 64% dels internautes accedeix a la xarxa a través de dispositius mòbils.

L'increment de l'ús d'internet en mobilitat també és una realitat, com demostra que un de cada quatre cibernautes reconegui que la vigília de ser enquestat es va connectar des del carrer o en un mitjà de transport.

El cost d'internet, juntament amb l'excés de publicitat a la xarxa, són dos dels principals problemes que manifesten els internautes, segons les dades de l'enquesta.

stats