Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

Publicitat contextual a l''Abc'?

La xarxa debat amb ironia la coincidència en la portada de diumenge de la fotografia de tres presidentes autonòmiques del PP amb un anunci d'un tractament per a la menopausa

El diari Abc obria la portada d'aquest diumenge amb un especial dedicat a les tres presidentes autonòmiques del PP que governaran a les seves comunitats. En la fotografia apareixen la presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal; la de l'Aragó, Luisa Fernanda Rudi; i la de Madrid, Esperanza Aguirre, sota el titular “Presidentes”. Tot just a sota de la fotografia, l'anunci de portada anuncia un remei contra la menopausa, i la coincidència no ha passat inadvertida a la xarxa, on s'ha encès un debat irònic sobre la “publicitat contextual” del diari madrileny.

Tuitaires com Francisco Sierra comenten que la portada “s'ensenyarà a les facultats de periodisme com a exemple dels perills de la publicitat”. Amb més sentit de l'humor, David Gistau comenta que “l'equidistància de gènere exigeix que Abc publiqui una portada de presidents autonòmics sobre una publicitat contra la impotència”.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT