Publicitat
Publicitat

Punset aprofita per parlar de física després de trencar-se la tíbia i el peroné

El divulgador científic s'ha trencat la tíbia i el peroné després de gravar una entrevista a Londres per al seu programa 'Redes'

Eduard Punset aprofita qualsevol ocasió per parlar de física, fins i tot després d'una caiguda. El presentador del programa 'Redes', de La 2, que fa més de 15 anys que és en antena, s'ha trencat la tíbia i el peroné aquesta setmana, quan es trobava treballant a Londres. Tal com explica el científic al seu blog, Punset era a la ciutat anglesa per entrevistar "quatre grans científics amics" del programa i, després de trobar-s'hi, va relliscar. El presentador va ser atès a l'hospital St. John & Elizabeth.

"Quina raó que tenien els físics quàntics en advertir-nos de la magnitud de la incertesa que ens rodeja a la vida quotidiana!", exclama Punset. El científic s'ha pres la seva caiguda amb humor i explica que va succeir "inopinadament, com la majoria de relliscades i sorpreses". Punset, fins i tot, ha fet dos descobriments amb l'incident, el primer dels quals és que "es podria millorar moltíssim la preparació de passar d'un estat normal en moviment a un altre d'absoluta immobilitat". En segon lloc, el presentador destaca "l'esclat d'afecte" de l'entorn que s'ha produït amb la seva caiguda, fet que el distreu i que activa la seva curiositat per saber "què els passa per dins".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT