COMUNICACIÓ
Mèdia 31/07/2011

'El Punt' i l''Avui' estrenen una capçalera conjunta

Els dos diaris van començar a fusionar-se el 2009, un procés que culmina aquest diumenge. La forta tempesta que va caure ahir a bona part de Catalunya i l'avançament de les eleccions generals, temes comuns a totes les portades

Redacció
2 min
'El Punt-Avui'

BarcelonaEl Punt i l'Avui estrenen aquest diumenge una única capçalera conjunta, unitat que es trasllada també al web. Els dos diaris del grup Hermes, que caminen plegats des del 2009, fan a partir d'avui una edició nacional i una per a les comarques gironines. De fet, l'"aliança històrica" entre els dos rotatius és un dels temes a la primera portada conjunta. L'"aiguat sorpresa" que ahir va caure sobre bona part de les comarques catalanes és el principal titular d'aquesta primera plana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la resta de la premsa catalana, La Vanguardia continua parlant de l'avançament de les eleccions generals i destaca que "Espanya afronta el 20-N una segona transició". Sobre el mateix tema, l'ARA explica les estratègies dels candidats Rajoy i Rubalcaba. El primer "centrarà el PP", mentre que el segon "amagarà el PSOE". El Periódico obre amb les llàgrimes d'un nen africà, i recorda que al món n'hi ha "mil milions com ell", que tenen gana a causa de "la sequera i els alts preus dels aliments".

Als diaris madrilenys, les eleccions generals són el principal tema des que Zapatero va anunciar que s'avançarien al 20-N. El País també parla de les estratègies dels candidats i destaca que "Rubalcaba buscarà el cara a cara i Rajoy explotarà la crisi". Público diu que "el 20-N precipita el canvi en l'esquerra". Abc obre amb unes declaracions d'Ana Mato, la responsable de campanya del PP: "Rajoy no ha de ser el més guapo, sinó que ens ha de treure de la crisi", cita el diari. La Razón presenta una enquesta que atorga 16 punts d'avantatge a Rajoy sobre Rubalcaba. El Mundo, per acabar, explica "la pressió del 'lobby' de grans empreses, clau per a l'avançament", i destaca una entrevista al nou president valencià, Alberto Fabra, que vol fer "un ERO de polítics".

Entre els diaris esportius, Sport presenta "els números de Cesc", amb les xifres del possible fitxatge del d'Arenys per part del Barça. Mundo Deportivo destaca el "golàs de Thiago" en el partit contra el Manchester. A Madrid, Marca titula "Benze-mou" i diu que el davanter francès convenç el tècnic portuguès dels blancs. As també parla de Benzema, i diu que és el "rei de l'estiu".

stats