Publicitat
Publicitat

Punto Ràdio nega que vulgui negociar per lliure amb la LFP

L'emissora de Vocento es manté unida amb la resta de ràdios

Els operadors de ràdio pública i privada segueixen units en la seva negativa a pagar un cànon a la Lliga de Futbol Professional (LFP) per transmetre en directe els partits, alhora que Punto Radio ha desmentit que vulgui negociar pel seu compte amb la LFP, tal com aquesta havia publicat avui.

El comunicat en el qual les ràdios reafirmen la seva unitat ha estat fet públic poc després d'una nota de la LFP en què informava "de l'arrencada de les seves negociacions amb Punto Radio", un extrem desmentit per l'emissora en una altra nota posterior. "Els operadors de ràdio pública i privada afectats per la pretensió de la Lliga de cobrar un cànon per la informació dels partits ratifiquen la seva coincidència de criteri en relació amb aquest assumpte sense perjudici d'excepcions constatades per part de petits operadors il.legals", diu el comunicat de les ràdios.

La nota no està signada per Punto Radio, encara que sí pels directius de la resta de les emissores implicades en el conflicte amb la LFP, és a dir, la pràctica totalitat: Prisa Ràdio (Javier Pons); Uniprex Onda Cero (Javier González Ferrari); Cope (Rafael Pérez del Port); Ràdio Marca (Jesús García); Ràdio Nacional d'Espanya (Benigne Moreno); RAC1 (Eugeni Sallent) i FORTA (Enrique Laucirica).

Unes hores abans, la LFP anunciava que "Punto Radio i la Lliga s'han emplaçat per començar dilluns que ve les converses oportunes per arribar a un acord respecte a la transmissió radiofònica dels partits de futbol de la Lliga i la Copa del Rei (excepte la final)". A aquest comunicat ha respost Punto Radio amb un desmentit que precisava que la seva postura "és la de seure a escoltar, no a negociar els drets de retransmissió".

"El director general de Punto Radio, José Luis Pastor, ha demanat a la LFP que no instrumentalitzi la postura de Punto Radio i que s'abstingui d'utilitzar el logo de la cadena en les seves comunicacions", afegeix la nota.

"Així mateix, Pastor confirma que els professionals de Punto Radio no acudiran als estadis aquest cap de setmana, ja que la LFP exigeix a la resta de cadenes que" manifestin la seva intenció d'obrir converses amb la Lliga tendents a arribar a un acord pels drets de retransmissió "com a condició indispensable per a permetre'ls l'accés als camps de futbol".

Com a gest de bona voluntat, la LFP havia permès als periodistes de Punt Ràdio acreditar-se per transmetre els partits.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT