Ràdio
Mèdia 16/09/2011

Punto Radio negocia pels drets del futbol i podrà entrar als estadis provisionalment

La LFP aconsegueix que l'emissora de Vocento trenqui la unitat i accedeixi a negociar individualment

Redacció
1 min

BarcelonaPunto Radio ha decidit obrir una negociació amb la LFP pels drets de retransmissió radiofònica dels partits de futbol, i aquest cap de setmana tindrà acreditacions per accedir als estadis de manera provisional, com a gest de bona voluntat per part de la LFP.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, la LFP ha aconseguit que l'emissora de Vocento trenqui la unitat de les ràdios, unides en l'Associació Espanyola de Ràdio Comercial, que fins ara mantenien un posicionament únic, negant-se a negociar a canvi del que consideren dret a la informació.

José Antonio Abellán, director d'esports de Punto Radio, ha donat la notícia als oients de l'emissora en un butlletí informatiu, argumentant que ell ja havia publicat articles "dient que la Lliga tenia la raó jurídica i que almenys havíem de seure a negociar".

Abellán ha aclarit que es tracta només "d'escoltar què vol demanar i a canvi de què" la LFP, i ha afegit que Punto Radio no vol ser "instrument de ningú" i que, si no es dóna el mateix tracte a totes les emissores, renunciarà a accedir als estadis.

Segons Abellán, l'AERC ha decidit expulsar Punto Radio per haver decidit negociar individualment, tot i que seguirà el seu exemple i escoltarà la LFP. De moment, tot i que ha manifestat aquesta voluntat, la LFP no ha acreditat les ràdios de l'AERC.

stats