EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 30/04/2011

Queco Novell: "Quan vaig tenir l'iPhone em va venir un calfred"

1 min
Queco Novell: "Quan vaig tenir l'iPhone em va venir un calfred"

A principis de l'any passat, la companyia telefònica em va fer una oferta i des de llavors tinc l'iPhone 3G. És el primer smartphone que tinc, i els primers dies de tenir-lo entre les mans em va agafar un calfred tremend de pensar que havia de fer servir tot allò! Pensava: "Jo vull trucar, per què vull tantes coses?" Però és un producte molt atractiu i molt fàcil de fer anar, fins i tot per a un individu com jo. Més enllà de les trucades i els missatges, he notat un canvi molt gran en la consulta del correu. Em diverteixen algunes aplicacions relacionades amb la fotografia, que m'agrada molt, i també el faig servir per consultar la previsió del temps.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Vaig aguantar estoicament sense Facebook, perquè no m'interessava, però ara he caigut al Twitter. Hi sóc des del febrer o el març, i encara l'estic descobrint, no sé ben bé en què consisteix. Excepte la gloriosa nit del Madrid-Barça, que em vaig tornar boig escrivint, no em caracteritzo per enviar gaires tuits al dia. M'agrada més llegir què diuen els altres, i segueixo un parell de diaris.

No miro gaire la televisió. Últimament m'he enganxat molt a algunes sèries, i he deixat els programes. Ara com ara miro les notícies, el futbol i alguna cosa estranya que pesqui per casualitat. La ràdio, en canvi la segueixo força més. Tinc dos o tres aparells a casa que vaig engegant i apagant quan hi passo per davant. Al matí faig bastant zàping, i a la tarda acostumo a sintonitzar RAC1.

stats