EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 18/06/2011

Quim Masferrer: "Twitter és una escola de guionistes"

1 min
L'actor Quim Masferrer protagonitza l'espectacle El xarlatan .

Deu fer quatre mesos vaig canviar els Nokia que havia tingut fins llavors per un iPhone 4. No hi sóc gaire aficionat, a això de la tecnologia, i no hi entenc gens, però realment això és un autèntic pepino ! A vegades, em distrec mirant quines aplicacions -gratuïtes, això sempre!- hi ha, busco alguna tonteria, me la baixo, la provo i l'esborro. En general, però, faig servir el mòbil de manera molt utilitària, per consultar sense haver d'anar a l'oficina. M'agrada molt treballar des de casa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El tema de les xarxes socials m'agrada molt. Tinc Facebook i Twitter, i els faig servir molt a nivell personal, sobretot el Twitter. Trobo fascinant poder estar a les 11 de la nit a casa parlant amb 50.000 persones d'un tema d'actualitat! Hi pots passar estones molt bones, t'informes i a sobre tens un megàfon a casa. T'emprenyes i dius: "Ara diré això, i que ho sàpiga tothom, mecagun dena !". A part que Twitter és una veritable escola de guionistes. Ja no cal que facin cap carrera: que comencin a fer-lo servir de petits i ja veuran com aviat aprenen a escriure!

La tele no la miro gaire. Sóc més de pel·lícules i sobretot de sèries. Ara estic enganxadíssim a 24 ! Les miro en DVD, i ja m'ocupen l'estona de mirar la tele. En canvi, sóc molt de ràdio. L'escolto sobretot quan vaig en cotxe, i m'agrada anar fent zàping. Quan torno dels bolos, m'agrada sentir els programes que fan de nit, i vaig passant per totes les emissores, catalanes i estatals.

stats