Mèdia 28/03/2011

Quim Morales: "A Twitter hi poso tot el que em sobra del dia"

2 min
Quim Morales presenta La segona hora a RAC 1.

Tinc un Nokia 5800. És una mena de pre- smartphone , perquè té de tot, però el problema és que tinc un sistema operatiu molt lent. El faig servir més per navegar i tuitejar que per parlar: truco molt poc, perquè mai he tingut gaire bona relació amb els telèfons. Les trucades que faig són bàsicament per a ús personal i familiar, perquè els temes de feina els acostumo a parlar per mail o per Watsapp. O per la ràdio, a vegades!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Twitter l'utilitzo bastant. Hi poso tot el que em sobra del dia: un acudit que no he tingut temps de dir al programa, idees que em vénen i no sé què fer-ne... A vegades tenen repercussió i a vegades no, però com a mínim jo ja ho he dit. En faig un ús terapèutic. En canvi, el Facebook el reservo només per als coneguts. Arran de fer el programa de ràdio hi ha molta gent que em demana que l'hi afegeixi, però amablement els dic que no, perquè el vull reservar per a un cercle privat i controlat. No sóc un pioner de les xarxes socials, però fa força temps que hi sóc: no investigo, però si em conviden, hi entro.

No em queda gaire temps per mirar la tele i per això selecciono molt. Veig els programes en què treballo -Polònia i Crackòvia - i també alguna sèrie. I ara he descobert la tele per internet. És una troballa! També sóc molt de ràdio: en tinc una a cada habitació, i amb el mòbil he descobert el meravellós món de la ràdio per internet. No te l'acabes i pots sentir-hi coses raríssimes de tot el món!

stats