EL DIAL DE LA TEMPORADA QUE VE
Mèdia 22/06/2011

RAC1 renova tots els seus presentadors estrella

à.g.m.
1 min
Jordi Basté presentarà El món a RAC1 dos anys més.

Barcelona.Ahir Jordi Basté va anunciar que havia renovat per dos anys més com a director i presentador d' El món a RAC1 , el programa matinal de l'emissora del Grupo Godó. Amb aquesta confirmació, la graella de RAC1 per a la pròxima temporada queda marcada per la continuïtat, ja que els principals presentadors ja han fet públiques les respectives renovacions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així, a més de Basté, que seguirà ocupant la franja de 6 a 12 del matí, els Òscars també repetiran amb La competència , fins a la una del migdia. Quim Morales ha renovat també amb l'improbable periodisme d'investigació de La segona hora . A la tarda, el Versió RAC1 també s'ha assegurat la permanència, amb Toni Clapés al capdavant de la franja de 4 a 7.

Des de la seva creació, RAC1 ha anat guanyant oients fins a disputar-li el lideratge a Catalunya Ràdio (que encara no ha presentat la pròxima temporada). El Baròmetre de la Comunicació encara dóna la primera posició a la ràdio pública, però l'EGM es decanta en canvi per la ràdio de Godó (tot i que concedeix el lideratge dels matins al programa de Manel Fuentes a Catalunya Ràdio). La competitivitat entre totes dues ràdios és màxima i en els últims mesos han escurçat distàncies: 538.000 per a Catalunya Ràdio i 572.000 per a RAC1, segons l'EGM, o bé 601.000 contra 548.000, segons el Baròmetre.

stats