RTVE llançarà la seva plataforma de vídeo sota demanda per a Amèrica el 2020

La posada en funcionament s'ha endarrerit gairebé un any

RTVE posarà en marxa a partir del 2020 una plataforma de vídeo sota demanda que operarà a tot el continent americà. El nou servei, que s'anomena RTVE Play, va ser anunciat el desembre del 2018 i llavors es va assegurar que estaria disponible durant el primer trimestre del 2019 tant a Llatinoamèrica com als Estats Units i el Canadà. Finalment no va ser així, i aquest diumenge la directora de vendes internacionals de RTVE, Maria Jesús Pérez, va assegurar al programa RTVE responde que el nou servei per subscripció estarà en funcionament "a partir de l'any vinent". 

En el moment de l'anunci, Rosa María Mateo, administradora única provisional de RTVE, va assegurar que el projecte era "un pas molt important en l'estratègia per ampliar la influència dels millors continguts de TVE superant els límits territorials i utilitzant tots els recursos que ofereix la tecnologia".  

Segons va explicar la corporació en el seu moment, RTVE Play permetrà als usuaris que es subscriguin tenir accés a les sèries de producció pròpia de la televisió espanyola, com Estoy vivo. Pérez va fer l'anunci arran d'una petició d'una espectadora dels Estats Units que volia saber com podia veure la sèrie protagonitzada per Javier Gutiérrez i Alejo Sauras. La responsable de vendes internacionals va explicar que, a l'espera que arribi RTVE Play, els espectadors dels Estats Units poden accedir a la sèrie a través de TVE Internacional, que està disponible a les principals plataformes de pagament del país. 

Més continguts de