Publicitat
Publicitat

RTVE relleva 11 directors territorials de televisió i ràdio

Javier Gomar serà el responsable del centre territorial de la ràdio pública al país valencià

Les direccions dels serveis informatius de Televisió Espanyola (TVE) i Ràdio Nacional d'Espanya (RNE) han proposat el nomenament de nous directors de centres territorials de la corporació a Andalusia, Aragó, Astúries, Castella-la Manxa, Galícia, la Rioja, Múrcia, Navarra i País Basc. A més, s'han proposat també els nomenaments de dos nous responsables dels centres territorials de RNE a Cantàbria i al País Valencià.

Jeroni Fernández Pachón (1973), dirigirà el centre TVE a Andalusia com a prolongació d'una carrera professional lligada a TVE. Al centre de TVE d'Aragó estarà Jara Abella (1978), procedent d'aquest mateix centre, encara que va néixer a València. Patricia Álvarez Ramos dirigirà el centre d'Astúries, mentre que el centre TVE a Castella la Manxa serà responsabilitat de José Antonio Hernández de la Moya.

El centre de Galícia serà responsabilitat de Rafael Cid; el de La Rioja, de Cèsar Herrero Olmo; el de Múrcia, de Joan de Diós Martínez; el de Navarra, d'Alejandro Gonzalo, i el centre de TVE del País Basc estarà dirigit per Jorge Javier Sánchez Vicente.

Juan Carlos de la Fuente dirigirà el centre de RNE a Cantàbria i el centre de RNE al País Valencià serà responsabilitat de Javier Gomar. Els nomenaments seran signats la propera setmana pel president de la corporació pública, Leopoldo González Echenique.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT