'HIT' tindrà una segona temporada

La pressió dels espectadors ha fet que la pública espanyola aprovi que torni

TVE renovarà HIT per a una segona temporada. És el que es desprèn del fet que la plataforma digital de la pública espanyola, Playz, destaqui a les seves xarxes socials que l'audiència ha volgut que torni. A més, RTVE, a través de Twitter, ha dit: "Una segona temporada de HIT sona bé, oi?" Encara que la pública no ho hagi comunicat oficialment, diversos mitjans especialitzats ja ho donen per fet.

La renovació d'aquesta ficció no era tant d'esperar com podria semblar. De fet, ha sigut la pressió de l'audiència demanat-ho i alguns mitjans editorialitzant-hi a favor el que ha ajudat a aconseguir-ho. I també el fet que hagi tingut una gran acceptació entre el públic més jove, atès que la televisió pública espanyola va coixa d'aquest segment. Concretament, ha arribat al 17% en edats entre els 13 i els 24 anys, en el conjunt de l'Estat.

La segona temporada, que encara negocien amb la productora Ganga, seguirà tenint Daniel Grao com a protagonista. En la nova tanda seguirà impartint xerrades i tallers, però el que no se sap és quins canvis de context viurà. Tant podria continuar tenint els mateixos alumnes com que arribés una generació nova. La sèrie ha aconseguit 1,5 milions d'espectadors de mitjana i 400.000 en diferit en el conjunt de l'Estat.