Publicitat
Publicitat

CORRUPCIÓ

RTVV destitueix l'últim directiu imputat en la trama Gürtel

El director de Radiotelevisió Valenciana, José López Jaraba, ha cessat el subdirector econòmic de l'ens, Ricardo Javier Calatayud, després que l'hagin imputat en la causa que investiga l'adjudicació de contractes a Gürtel per la visita del Papa a València l'any 2006.

El vicepresident de la Generalitat Valenciana, José Císcar, va afirmar després del ple del govern que si es confirmava la imputació "cessarien" Calatayud dins d'una política de "màxima exemplaritat i transparència".

Diversos mitjans van publicar ahir que l'Audiència Nacional ha imputat el sotsdirector econòmic en relació als contractes adjudicats a empreses de la xarxa Gürtel per a la sonorització dels actes celebrats durant la visita de Benet XVI a València.

Els grups de l'oposició reclamen "netedat" al president de la Generalitat, Alberto Fabra. El secretari general del PSPV, Joaquim Puig, ha considerat "vergonyosa" la implicació d'aquest directiu amb la trama Gürtel. El portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, considera que el govern valencià hauria de replantejar l'ERO de RTVV perquè s'ha imputat el responsable de finances de l'ens per "saqueig de diners públics amb la visita del Papa a València".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT