Publicitat
Publicitat

RÀDIO

Ràdio 4 aposta pel públic jove en la seva franja nocturna

La primera en català fa 36 anys amb una graella que s'interessa per les necessitats dels seus oients. Per aquest motiu, l'emissora catalana ha portat a la seva franja de nit les veus de Chema Carrasco i de Laura González per parlar de xarxes socials, sexe, viatges i oci assequible per als més joves. Amb Àrea link , els dos periodistes intentaran captar l'audiència juvenil a les 9 del vespre.

Tot i això, la graella se sustentarà en dos magazins principals, El matí a 4 bandes , amb Toni Marín al capdavant, i Directe 4.0 , conduït per Xantal Llavina. Seran les dues bases de la programació que Ràdio 4 estrenarà dilluns, 10 de setembre. Llavina afegeix al seu equip les col·laboracions de Jaime Peñafiel, Sergi Mas i Saül Gordillo.

Entre les novetats d'aquest setembre hi ha també el programa que presentarà la monja dominica Lucía Caram. A Punt de trobada , cada dimarts a les 10 de la nit posarà de manifest la seva experiència en projectes solidaris i com a guru en la recerca de la felicitat.

L'emissora catalana proposa per a la franja de migdia un programa amb voluntat de servei públic. A l' Entre hores hi col·laborarà el doctor en filosofia i també col·laborador de l'ARA Gregorio Luri. Catalunya exprés oferirà entrevistes i música en català els dissabtes.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT