Publicitat
Publicitat

MITJANS LOCALS

Ràdio l'Hospitalet surt de la FM després de 30 anys

L'1 de juny, després de 30 anys d'emissions, Ràdio l'Hospitalet abandonarà la FM. La ràdio municipal tornarà a la cita amb els oients al mes d'octubre, però molt minvada, ja que emetrà a través d'internet i de la TDT. En la reformulació que l'Ajuntament ha fet dels mitjans de comunicació públics, recupera la televisió local amb només un programa de producció pròpia de 25 minuts diaris.

La plantilla s'establirà amb 27 empleats, tres menys que ara. La despesa es reduirà dels 4 milions anuals actuals a 2. Per l'alcaldessa de l'Hospitalet, la socialista Núria Marín, "és el millor model que es pot fer en aquests moments, modest però que pot créixer en el temps, que està pensat en el present però també en el futur". Un model que aposta pel periodista total, ja que els mateixos periodistes s'encarregaran de fer televisió, ràdio, el mensual Diari de l'Hospitalet i el canal digital Digital-h.

A partir del mes d'octubre Ràdio L'H emetrà per TDT i també per internet les retransmissions esportives del cap de setmana i seguirà l'actualitat esportiva dels equips locals.

El canal de televisió oferirà entre les 19 h i les 21 h l'espai L'H actualitat , que inclourà un informatiu de 15 minuts, una agenda cultural, informació d'entitats i un reportatge.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT