Publicitat
Publicitat

Ràdio

S'havia posat en marxa el 31 d'agost

Som Ràdio tanca per problemes econòmics

L'emissora fa públic que diumenge cessaran les seves emissions en un comunicat en què denuncia la manca de suport econòmic i institucional

Som Ràdio, l'emissora posada en marxa el passat estiu pel grup Som i que defensava posicions independentistes, tancarà aquest diumenge. Així ho ha anunciat avui la mateixa cadena en un comunicat a la seva web, en què critica durament el PSC –a qui titlla de Partit Feixista de Catalunya– i en què denuncia "sabotatges del senyal, amenaces de tancament, denúncies, multes impagables i falta de suport econòmic en general", fet que ha portat l'emissora a "la total descapitalització".

Segons aquesta nota, les emissions, tant a través de l'FM com per internet, s'acabaran "el proper diumenge 27 de març a les 00.00 hores", després de tot just set mesos de l'estrena, que va tenir lloc, en període de proves, el 31 d'agost, i de forma regular el 9 de setembre. Des de llavors, Som Ràdio havia mantingut un missatge marcadament favorable a la independència de Catalunya, "amb una pluralitat mai vista en els mitjans de comunicació del nostre país", segons afirma el mateix comunicat.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT