Ràdio
Mèdia 26/01/2012

Rafael de Ribot, nou director general de COMRàdio

El periodista, que substitueix Francesc Triola, té una àmplia trajectòria professional a ràdio, televisió i internet

Acn
1 min
Rafael de Ribot

BarcelonaEl periodista Rafael de Ribot és des d'aquest dijous el nou director general de COMRàdio, en substitució de Francesc Triola, que ocupava el càrrec des del 2006. El nomenament ha estat aprovat aquesta tarda per la Comissió Permanent del Consorci de Comunicació Local (CCL) i la Junta General de l'Agència de Comunicació Local (ACL), que és la societat pública que gestiona el grup multimèdia de comunicació impulsat per la Diputació de Barcelona, que a banda de COMRàdio, inclou també la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i el portal lamalla.cat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En els darrers anys, Rafael de Ribot, fins avui mateix director del magazín La Caixa dels Trons de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya i director del diari digital El Singular Digital, ha combinat l'exercici del periodisme amb la docència. Rafael de Ribot (Girona, 1966) és llicenciat en Ciències de la Informació i Periodisme per la Universitat de Navarra. Ha estat cap de redacció dels serveis informatius de TV3 i director i presentador de l'informatiu Catalunya nit, a Catalunya Ràdio, i de La nit a RAC1. També ha ocupat la direcció general d'Octubre Produccions, i el càrrec d'adjunt al director general i de director de Continguts de Comunicàlia. També ha col·laborat com a articulista a diaris com l'Avui, l'Expansión o el Diari de Girona i com a opinador a COMRàdio, RAC1, TV3 o TVE.

En els darrers anys, a més, De Ribot ha combinat l'exercici del periodisme amb la docència d'aquesta matèria a la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull.

stats