TWITER I POLÍTICA
Mèdia 09/03/2011

"Aquest 'colegueo' del polític amb el poble a través del Twitter, jo no me'l crec", diu Rahola

En una tertúlia a 'Els Matins de TV3' entre Josep Cuní, Joan Julibert i Pilar Rahola sobre l'ús que fan els polítics de les xarxes socials, Rahola ha sentenciat que qualsevol cosa que publiquen els polítics a través de les xarxes socials és només propaganda

Redacció
1 min

BarcelonaL'ús que s'ha de fer de les xarxes socials és un tema de constant debat en tots els col·lectius de la societat, però sobretot quan es tracta de persones públiques, com és el cas dels polítics.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En una tertúlia a Els Matins de TV3, Josep Cuní, Joan Julibert i Pilar Rahola han debatut aquest tema i Rahola ha manifestat que el "colegueo" del polític amb el poble a través del Twitter no es creïble i ha afegit que costa discernir si les informacions personals que difonen, com ara gustos o preferències, són veritat o només són una posa. Rahola ha afegit que els polítics utilitzen aquestes eines com a plataformes de propaganda constant però que, a causa de la immediatesa que tenen, a vegades les utilitzen erròniament i això els juga a la contra. A aquest mateix aspecte també s'han referit els altres dos contertulians, que han comentat com sovint alguns polítics (i altres persones públiques) fan piulades amb informacions personals que després desmenteixen quan se'ls pregunta.

Rahola també ha encetat el tema sobre el narcisisme del qual pequen alguns polítics quan difonen segons quines informacions personals i ha comentat que aquest tipus de dades no tenen cap interès.

Els tres tertulians també han parlat sobre la desconeixença que té la gent en general d'aquests nous mitjans de comunicació i de la repercussió que això pot tenir sobre la seva intimitat.

stats